All american guy

Jeg har en ting for amerikanske gutter, ikke vet jeg hvorfor. Er kanskje at det er spennende med et annet språk, jeg synes det er så deilig med gutter som snakker englesk, amerikanskt. Elsker det! så jeg tenkte jeg skulle google american guys, jeg gjorde dette. Barske, tøffe, litt skitne, råe, badass, handsome, kjekke noen av ordene som dukker opp i hodet mitt ilag med WOW! 

Hvem ville ikke likt å våkne opp i armen på en barsking som dette som sier "good morning doll" eller "darling" "princess". Tror jeg har sett for mange americanske filmer i det siste. huffameg!

Akkurat som jeg ser for meg amerikanske gutter, stort bygget, store hender, som bare venter på å løfte deg opp. Antar om jeg hadde faktisk bodd i usa, hadde dette inntrykket vært et annet men da jeg søkte på bilder av norske gutter måtte jeg le litt. Det er ikke at de ikke er kjekke, men det er litt sånn inntrykket mitt er: Amerikanske gutter er barske gutter,  kjekke, tøffe kanskje litt skitne. Mens norske gutter er litt mer pinglette, søte og snille.


Kan være det er bare meg, men er bare noe jeg har sett for meg, å lo godt da jeg innså at google hadde samme inntrykket som meg. alle bilder er foresten fra google så vet dere det! 

 

Hva synes du?

Én kommentar

mienielsen

05.nov.2011 kl.01:40

Jeg er veldig enig med deg. Jeg har alltid tenkt at jeg skal gifte meg med en mann fra enten England eller Amerika, først og fremt på grunn av måten de snakker på. Det er jo så sykt HOT. Jeg har vært mange ganger i både England og Amerika, og det er ikke alltid som i filmene.. Hehe. Tro meg! Etter det jeg synes så er det mye flere kjekke gutter i både Amerika og England, enn i Norge.. Men alle har sin smak. Jeg bor i L.A nå, og det er så mange menn som ser akkurat sånn ut (bildet ovenfor), men det er også veldig mange som ikke ser sånn ut.

Skriv en ny kommentar

hits