can't help myself

Sluttet å trene jentene jeg trente av flere grunner. men blandt annet at jeg ikke følte jeg gjorde så mye nytte. Men savner det jo, du blir knyttet til ett lag. å det er vanskelig å late som om du ikke blir det. For du opplever  mye med de, bra ting og litt dumme ting. Men noe som rører meg er når jeg da får tilbake meldinger som "savne deg som trener" eller "kom tilbake, me trenge någen som e litt strenge, me he blitt dårligare" enten det er fakta eller ikke er ganske urelevant, det gjør virkelig at du tenker, åshit! jeg angrer på at jeg slutta!

får se hvordan det går etterhvert.  Kjenner jeg savner det, di blir jo "jentene dine" ;)

 


Eneste bilde der jeg ser litt "sporty" ut, haha huffda! får nok ta noen bilder før neste kamp som er..... i april. fuck..

8 kommentarer

birte :)

27.sep.2010 kl.20:21

kom tebake "!!!!!!!!!!!<3

Mari Andersen Borgli

27.sep.2010 kl.21:26

SV: Tusen takk! :-D

Du seie noge der, e jo sånn du blir knytta te noge du bruke mye tid på. Eg e alltid redd for å mista noge eg bruke tidå mi på, uansett om det e mennesker, sport, fotografering og sånt. Du skjønne sikkert!

Så eg forstår ka du meine! :-)

jente på laget.

29.sep.2010 kl.21:08

jeg har kjempe lyst til at du skal komme tilbake til laget, men vær såå snill å ikje vær så kjempe frekk i kjeften og tenk på hva du skal si før du sier det og ! Men uansett så trenger vi deg, du var en kjempe god trener og vi TRENGER deg !! <3

Ida fra jenter 97

29.sep.2010 kl.22:01

Hei. Eg vil bare at du ska veda at eg og sikkert mange av di andre aldri har villa at du ska slutta som trener. Du e en kjempe goe trener som presse osse hardt å det lige eg. Nogen gonge kan me bli useriøse nogen gonge e me slitne og trøtte og blir sure av å bare stå, men sånn e det bare å ingen kan gjør noge med det. Det di fleste har følt e at du har satt nogen høgare enn di andre. Sånn som når det gjelde styrke og kondis og at du meinte nogen ikkje klarte gjør det med ande. Både eg og andre syns det e dumt at du har vert litt frekke med oss.

Eg håbe at du ska komma te bake og trena osse. Me har jo hatt det veldig kjekt og. Å ha Stine og Nadieh som trenera har vert kjempe kjekt, men eg syns det var liga kjekt og ha med deg og. Sjøl om eg blei ganske sure på deg nogen gonge. Ingen lige å føla seg dorlige og eg følte at du satt en høgare enn alle andre en dag og en aen høgare en di andre en aen dag. Du sa og at du blei flaue av oss å det gjekk hvertfall innpå meg :(

Eg håbe eg har forklart deg litt av kossen eg føle det og keffår det har blitt som det e. Nadieh og Stine e nogen kjempe trenera og viss du og e me så trur eg det blir liga kjekt. Håbe du tenke litt på dette, komme te bage, men ikkje ver sånn små frekke som du var før.

jente på laget.

30.sep.2010 kl.11:08

jeg har kjempe lyst at du skal komme tilbake som trener, men bare at du ikke skal være så frekk i kjeften.. :-)

camilla (-:

02.okt.2010 kl.09:30

Eg har kjempe lyst te å ha deg tebage, men tenk på det som ida sa, og vær så snill å prøv å komma tebage ! <33

PS: de som det står : ''jente på laget'' er fra meg, og eg sendte dei 2 gonge siden eg såg at den ikje hadde komt.. HAHA, samma det :P men VÆR SÅ SNILLLLLLL å prøv å komma tebagee, prøv å ta kontakt å få deg tebage te laget : JENTER 97 !!!

trine

03.okt.2010 kl.15:04

kom tebage kristine :- )) det va kjekt å ha deg som trener !

vertfall di kampane eg va med på ( :

Jenter 97

03.okt.2010 kl.18:32

VÆR SÅ SNILL, KRISTINE !!

KOM TEBAGE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skriv en ny kommentar

hits