merke seg for livet, jeg?

Jeg har vell alltid vært imot å ta meningsløse tattoveringer. Hvorfor ikke vente til du har noe du faktisk bryr deg om å tattovere? jeg ser masse jenter jeg kjenner og ikke kjenner som bare tar for å ta. Det er sikkert stas nå, men om noen år. Hvor kjekt er det når 1098609 har samme tattoveringen? jeg vil iallefall att min skal bety noe mer.

One life One love.

Er noe jeg har tenkt på lengre, for meg har det vært livs mottoet mitt. Det kan bety noe, noen tar det veldig romantiskt som at det finnes EN spesiell person for alle. Men jeg ser mer på det som det å kjempe for det du vil ha, du har bare ett liv kjemp for det du bryr deg om, utfordre degselv til å bli bedre i ting du liker, å aldri gi opp :)Jeg ville hatt det bak på skulder bladet. det er en plass du kan skjule viss du vil det, men og en plass du kan vise det viss du f.eks vill det når du har på en kjole! jeg vurdere å ha en LITEN blomst bak, fordi det symbolisere håp for meg.

Enten ca der megan fox har, eller midt på ryggen med blomsten rett over, eller one life på ett håndledd og one love på det andre. Hva synes det? :)

Én kommentar

blair

10.aug.2010 kl.21:33

på det ene skulderbladet:D men det hadde også vert fint med det lite i nakken, så er det mye lettere å skjule det når du vil... Men det var et sykt fint ordtak og en blomst passet godt :D lykke til, og ikke gjør noe før du er sikker

Skriv en ny kommentar

hits