nettmøte, ja jeg vet!

Jeg skal nemlig til bodø, de som kjenner meg tenker nok: Seriøst? skal hun møte han. Ja, det skal jeg. Da jeg var en liten drittonge på 12 år satt jeg på popit, jeg ble faktisk kjent med en gutt, som opp igjennom årene har vist seg å være en stor støtte for meg. Har så utrolig masse morsomt som vi har "opplevd" ilag mange minner som jeg sitter igjen med. Å nå skal jeg altså reise i 27 timer med tog for å besøke han. Er for det meste bra følelser for det!

egentlig skulle han komme ned ilag med en kompis men siden foreldrene mine syntes det var ett stort problem skal jeg altså opp dit. Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke forstår hva de tenker med. Hadde jeg vært dem ville jeg mye heller hatt personen her ned, isteden for å sende dattera mi opp dit å treffe han. Men samme for meg en ny og spennende opplevelse blir det uansett.

Jeg har aldri vært lengre enn Bergen med foreldre og aldri lengre enn Egersund uten, haha. Men nå NÅ er det min tur, dum nok å reiser ifra 26 grader i sola til overskyet og kaldt i nordland :)
Bildene fra grillparty med kjetil (bestekompis min) min engang veldig koselig og varmt og godt :)

2 kommentarer

Kjetil

24.jun.2010 kl.21:17

kosa deg ^^

Annelise

26.jun.2010 kl.18:09

Så gøy . Kaffor har che eg fått vida dette ?

Tror eg e litt dårlig veninna . finne jo che ud någe -.-

I'm sorry for that !

And love you more then anything ! Påsiå av Sondre då selvfølgelig ! <3

Skriv en ny kommentar

hits