blir nok slettet når jeg tenker klart.

You're the best and yes I do regret how I could let myself let you go. Now the lesson's learned, I touched it I was burned. Oh I think you should know cause when I'm with him I am thinking of you, thinking of you. What you would do if you were the one who was spending the night. Oh I wish that I was looking into your eyes, looking into your eyes ♥

jeg er atten år, ikke moden ikke voksen å gjør masse feil. men noe jeg ikke tror alderen avgjør er kjærlighet, hvem forstår det? ikke jeg iallefall! jeg prøver å gjøre det enkle, men på sikt blir det aldri det lette eller rette! hvordan kan man gi full frihet til en person man elsker å stole hundre prosent på den, i beruset tilstand. for meg går det ikke på tillit men prinsippet av at jeg for min del ikke har ett behov for å gå ut uten min kjære, fordi jeg uansett mangler noe da!

I ett forhold må man ikke ha samme interesser men man må kunne ta litt del i hverandres, sånn at dere kan gjøre ting ilag. enten det er ting som pc-spill, fotball, matlaging eller hagearbeid! å dere som lurer, jeg elsker even. ikke tro noe annet. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits