blir nok slettet når jeg tenker klart.

You're the best and yes I do regret how I could let myself let you go. Now the lesson's learned, I touched it I was burned. Oh I think you should know cause when I'm with him I am thinking of you, thinking of you. What you would do if you were the one who was spending the night. Oh I wish that I was looking into your eyes, looking into your eyes ♥

jeg er atten år, ikke moden ikke voksen å gjør masse feil. men noe jeg ikke tror alderen avgjør er kjærlighet, hvem forstår det? ikke jeg iallefall! jeg prøver å gjøre det enkle, men på sikt blir det aldri det lette eller rette! hvordan kan man gi full frihet til en person man elsker å stole hundre prosent på den, i beruset tilstand. for meg går det ikke på tillit men prinsippet av at jeg for min del ikke har ett behov for å gå ut uten min kjære, fordi jeg uansett mangler noe da!

I ett forhold må man ikke ha samme interesser men man må kunne ta litt del i hverandres, sånn at dere kan gjøre ting ilag. enten det er ting som pc-spill, fotball, matlaging eller hagearbeid! å dere som lurer, jeg elsker even. ikke tro noe annet. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristine

Kristine

18, Klepp

Amatør blogger, som blogger for kjekt. Om mine meninger, mitt liv og mine drømmer <3

Kategorier

Arkiv

hits