Dette går ut til verdens beste venninne!

Jeg tror Annelise er verdens mest fantastiske person, så lenge jeg har kjent henne har vi aldri kranglet, hun er liksom min sol på en grå dag, jenta som alltid bare støtter, aldri er drama bare er helt herlig! Typen hennes er henne bare en gutte versjon, de er bare så søte. De er liksom bare perfekte for hverandre, før jeg traff Even tenkte jeg alltid tenk om jeg finner en sånn gutt, det gjorde jeg etter endeløse forsøk. 

Jeg føler Sondre og Annelise alltid har vært sammen å rart er ikke det de har imorgen 3 års jubileum, jeg synes jeg fortjener litt creds siden jeg husket dette. Men kom på å skrive ett innlegg om Annelise (sondre) pga bloggen hennes. Jeg synes helt ærlig at de er verdens to kuleste personer. Det finnes ikke feil med Annelise, iallefall ikke som en venn :) 

Alle må gratulere Annelise og Sondre med 3 års dagen, å foreslå at det snart kommer ett bryllup! (litt tull) men hadde vært utrolig søtt da! er veldig glad i deg, Annelise <3

Nå gleder jeg meg bare til bursdagen min når de på bilde + flere først skal ut å spise så kose oss hos meg! jeg har aldri hatt alle på en plass, gjetter på at det blir kjempe kjekt! 


2 kommentarer

Annelise

13.apr.2010 kl.19:25

Aww . du er vedrens herligste ! <3

Mathias

15.apr.2010 kl.10:05

veldig fint skrevet!

Skriv en ny kommentar

hits