Når du ser degselv, hva ser du?

Jeg er ikke en sjenert person jeg er egentlig veldig utadvent men jeg er kritisk, jeg lar ikke hvem som helst komme innpå meg. Jeg ser på meg selv som for noen litt mystisk, de jeg slipper inn slipper jeg så langt inn at jeg kanskje forteller litt for mye, jeg tror mange kan få sjokk over hva jeg kan fortelle men det er fordi at det er personer jeg virkelig stoler på, å setter min lit til!


Jeg er kritisk til å bli kjent med nye personer, ikke fordi jeg er sjenert. Men fordi jeg aldri vet hva det kommer til å innebære. Jeg som alle andre har opplevd masse drama, jeg for min del er lei av det jeg gidder ikke lengre ta ett oppgjør med det. Jeg legger det bak meg og lar folk pøse på. Folk jeg vil skal like meg kjenner meg, støtter meg og vet hvem jeg er og hva jeg står for!


Jeg elsker å bli kjent med nye folk, men å slippe folk innpå meg synes jeg er vanskelig. Har fått hørt at spesielt med jenter kan jeg virke veldig "care" fordi jeg er redd at det ikke blir ett bra vennskap men ett som jeg har opplevd om å om igjen. Fordi jeg ikke ser syn i å bli koblet til mer drama. Gutter derimot er enkle, du kan sitte å bare se tv å ha det utrolig kjekt, du kan være på ditt verste å like vell sier de "nei du er så søt" de lager aldri drama, å de bryr seg!Jeg sier ikke at jente vennene mine ikke er helt i konge, fordi de jeg har holdt sammen med i mange år er helt utrolig snille. Jeg setter pris på det, all støtte og alle smilene dere setter på munnen min. men jeg har blitt så mye skuffet og oppgitt over folk at jeg bare har gitt opp! vis folk tar meg med storm åpner jeg meg, vis ikke kommer du ikke innpå meg. Sånn er det bare, jeg vil unngå drama. Noen ganger ønsker jeg at jeg kunne vært en gutt.

Er du vanskelig å komme innpå?


3 kommentarer

Lionhead

22.mar.2010 kl.14:52

Yes, jeg er vanskelig å komme innpå.

Tonje

25.mar.2010 kl.16:22

ja, har som deg også opplevd mye dritt!

Sandra

25.mar.2010 kl.16:23

mhm! mye svik blir til det :)

Skriv en ny kommentar

hits