we all need somebody to lean on

Jeg føler jeg "deppe" blogger mye, kanskje fordi at det er på det stadiet jeg føler meg mest ensom at jeg trenger støtte, trenger å få ut det som plager meg, og det som gjør meg usikker og lei. jeg har fått flere kommentarer der folk vil vite hva greia med meg og even er. Vis jeg skal gjøre det enkelt vil jeg si vi er to sta og egoistiske personer som elsker hverandre. 

Men jeg tror dere mener hvorfor vi krangler osv og hvorfor vi er av og på på facebook. Da vil jeg begynne med å fortelle dere at facebook ekke noe jeg og even tar seriøst, at vi ikke er i ett forhold på facebook nå f.eks betyr ikke at vi ikke er sammen. Har hatt en deilig helg med gutten min og jeg våknet med han i mårres å hadde det helt perfekt. 

Jeg og Even er utrolig stae og krangler ender somregel opp med at jeg først er sur på han, så han på meg, så jeg på han fordi han ble sur på meg så gidder vi ikke syte mer! haha utrolig teit jeg vet, å jeg synes det er dårlig av oss fordi ting vi lager en krangel over er så smålig jeg er UTROLIG heldig som har en gutt som elsker meg, tar vare på meg, holder rundt meg når jeg er redd. Og som gjerne ser verdens mest jentitte film med meg!

En som følger meg og henter meg med toget hver gang jeg kommer, en som takler at jeg ligger oppe langt på natt å vil ha oppmerksomhet når han skal opp tidlig neste dag. En som vil holde meg i handa over alt, en som holder rundt meg, klemmer meg, kysser meg og sier han er glad i meg hele tiden, sier det ikke ofte, men er UTROLIG takknemlig! håper alle venner av meg får føle som jeg gjør! fordi det fortjener dere!

3 kommentarer

Cathrine

15.mar.2010 kl.14:51

Dokke e heldigge, som he kverandre! :) virker som en søt gutt!

mats

15.mar.2010 kl.14:52

han er heldig som har deg da, søta. så skulle jo bare mangle ;)

Kristine

15.mar.2010 kl.14:53

Lol, ekke en selvfølge :D men verdens beste gutt lett! :D <3

Skriv en ny kommentar

hits